SSDV-logga

Kallelse till Årsmöte 2023

Härmed kallas samtliga SSDV:s medlemmar till Årsmöte den 11 maj 2023 kl 10.30-12.30 i samband med SSDV:s Vårmöte i Malmö. 

Dagordning och alla bilagor återfinns här

 

Mötet hålls som ett hybridmöte, det vill säga att man kan delta både via ZOOM och fysiskt på plats i Malmö. Ytterligare information om anmälan till årsmötet samt inloggning på Zoom kommer att skickas ut senare. Observera att eftersom detta är ett hybridmöte kommer all närvaro att registreras, såväl fysisk som digital.

Föredragningslista till Årsmötet återfinnas även på hemsidan tillsammans med bilagor under https://ssdv.se/dokument/kallelse-arsmote . Några bilagor saknas fortfarande men kommer att läggas in på hemsidan kontinuerligt vartefter de inkommer.

Om någon vill anmäla någon övrig fråga måste den mailas in till kansliet (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) eller sekreteraren (Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.) senast den 7 maj för att styrelsen skall hinna förbereda detta.

Alla medlemmar i SSDV är välkomna att delta i Årsmötet. Föranmälan krävs ej. Länk för uppkoppling skickas ut strax innan.

 

Svenska Sällskapet för Dermatologi och Venereologi

Adress:  SSDVs kansli, Att: Agneta Andersson, Månskensvägen 2E, 743 35 Storvreta. E-mail: info@ssdv.se