SSDV-logga

Bidrag till Specialistexamen 2018

Ett fåtal kollegor i Sverige har skrivit EU tentamen. Denna organiseras av UEMS-EBDV Board of examination (http://www.uems-ebdv.org/web/index.php/uems-board-examination) i Frankfurt under två dagar i augusti varje år. Avgiften är €400 och årets examination måste sökas senast den 15 maj (men platserna är begränsade). SSDV:s styrelse vill härmed uppmuntra till ett ökat deltagande från Sverige och kommer att bereda möjligheten för  fyra SSDV-medlemmar att söka bidrag till anmälningsavgiften för 2018.

Läs mer

Ansökan till Hudfondens forskningsbidrag är nu öppen!

Nu är ansökan för FORSKNINGSBIDRAG från Hudfonden öppen. Se Hudfondens hemsida!

Har ni tidigare gjort ansökan (under de senaste åren) använder ni den inloggning ni tidigare har. Har ni glömt den finns funktion för "Glömt lösenord". Har ni inte varit inne tidigare skapar ni ett nytt konto.

Ansökningstiden är 1-31 mars 2018.

Besked om beviljad eller avslagen ansökan fås i juli 2018.

Nu har anmälan till Framtidens Specialistläkare öppnat!

Fyll på med ny kunskap!

Vi välkomnar alla till utbildning & fortbildning på 10-årsjubilerande "Framtidens Specialistläkare", Sveriges största läkarkongress, den 4-7 september i Malmö Arena. Det finns massor med program, kurser och föredrag att ta del av till Ditt yrkeslivslånga lärande! Anmälan är nu öppen. Läs mer på www.framtidenslakare.se

Bästa hälsningar

Ola Björgell, Karin Andersson, Axel Holmbom Larsen & organisationskommittén
i FSL Framtidens Specialistläkare

Svenska Sällskapet för Dermatologi och Venereologi

Adress:  SSDVs kansli, Att: Agneta Andersson, S:t Johannesgatan 22, 753 12 Uppsala. E-mail: info@ssdv.se