SSDV-logga

TRANS-VER-SAL Hedersstipendium instiftat 2006

- Berättigad att nomineras är specialist/ ST –läkare inom området dermatovenereologi och som gjort något framträdande, osjälviskt eller nytänkande.

- Ansökningar prövas av stipendiekommittén som utses av PDF´s styrelse.

 

- Stipendiekommittén har att pröva inkomna ansökningar och utse en stipendiat vilket meddelas Allderma AB som meddelar kommitténs beslut till den föreslagne. Stipendiet utdelas i samband med Privatpraktiserande Dermatologers Förenings årsmöte. Utbetalning av stipendiet görs sedan av Allderma AB.

- Ansökan: Föreslagen kollega o motivering mailas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.
- Ansökan skickas till ansvarig i stipendiekommittén senast 1:a aug för att kommittén skall kunna ta ett beslut innan årsmötet. Ansökan skall åtföljas av en beskrivning där personen och dennes utmärkande handling beskrivs.

- Stipendiesumma: 10 000 Kr

Under PDF:s regi har följande harerhållit TRANS-VER-SAL Hedersstipendium:

2014 Gunnar Nyman

2015 Annika Ternesten o Lena Mölne

2016 Steinar Sjöborg och Karin Anagrius

2017 Erik Borglund och Mari-Anne Hedblad

 TRANS-VER-SAL är ett medicinskt vårtmedel som appliceras innan sängående och verkar under 8 timmar. TRANS-VER-SAL innehåller den aktiva substansen salicylsyra som avges i en jämn och hög koncentration djupt ner i vårtan när du sover. Salicylsyra är den mest väldokumenterade substansen mot vårtor. TRANS-VER-SAL kan köpas på apotek för egenvård.

Svenska Sällskapet för Dermatologi och Venereologi

Adress:  SSDVs kansli, Att: Agneta Andersson, S:t Johannesgatan 22, 753 12 Uppsala. E-mail: info@ssdv.se