SSDV-logga

Evenemang

Titeln:
ST-kurs i Arbets- och miljödermatologi
Kalendar:
Datum:
2017-03-27 - 2017-03-31
Plats:
Url:
Auktor:
SSDVs Kansli
Deltagare:
Kopiera till:

Beskrivning

Anmälan och information

Den 27-31 mars, 2017 hålls en ST-kurs i Arbets- och miljödermatologi vid Yrkes- och miljödermatologiska avdelningen vid Skånes universitetssjukhus (SUS) i Malmö. Kursen riktar sig främst till ST-läkare inom hud- och könssjukdomar som befinner sig i mitten eller sent i ST-utbildningen - och de har även förtur till kursen - men även intresserade ST-läkare inom t ex arbets- och miljömedicin, företagshälsovård eller allergisjukdomar kan söka i mån av plats.

Anmälan

Det finns utrymme för 30 kursdeltagare och anmälan sker via formulär på SSDVs hemsida. Anmälan skall innehålla personuppgifter, postadress, e-postadress vi kan nå dig på efter anmälan och fram till kursstart, fakturaadress, verksamhetschefens godkännande samt återstående månader fram till specialistexamen räknat från kursstarten i mars 2017. Vi är även tacksamma om du redan i anmälan anger eventuella kostönskemål.

Vid förhinder måste avanmälan göras innan den 1 februari för att möjliggöra att eventuella reserver kan beredas plats. Vid avanmälan efter detta datum krävs sjukintyg för att kursavgiften inte skall faktureras.

Bekräftelse

Bekräftelse på att registreringen mottagits kommer att skickas till den email-adress som uppges i formuläret 1-2  veckor efter att anmälan mottagits. För ST-läkare inom hud- och könssjukdomar kommer besked om antagning skickas i samband med bekräftelsen. Sökande från andra specialiteter kommer att få besked om antagning efter sista ansökningsdag (2017-02-01).

Kursavgift

8500 SEK (exkl moms). I avgiften ingår kursmaterial, kaffe, lunch (mån-tor) samt en kursmiddag.

Sista anmälningsdag

Sista anmälningsdag är 2017-02-01

Mer information

Kursansvariga är docent Cecilia Svedman (cecilia.svedman@skane.se) och docent Malin Engfeldt (malin.engfeldt@skane.se). Praktiska frågor kring kursen riktas främst till Malin Engfeldt. Frågor kring betalning/fakturering riktas till Lena Svensson (lena.a.svensson@skane.se).

Lipus har granskat och godkänt denna kurs. Fullständig kursbeskrivning finns på www.lipus.se (Lipus-nr:  20160188).

Kommentarer

Svenska Sällskapet för Dermatologi och Venereologi

Adress:  SSDVs kansli, Att: Agneta Andersson, S:t Johannesgatan 22, 753 12 Uppsala. E-mail: info@ssdv.se