SSDV-logga

Intresserad av domänen www.dermatolog.se?

År 2004 donerade HudDoktorn i Örebro AB domänen ssdv.se kostnadsfritt till Svenska Sällskapet för Dermatologi och Venereologi och när Hemsidebolaget bakom pdf.nu var i behov av en hemsida för aktiviteter i relation till Euromelanoma fick man en relevant domän (euromelanomaday.se)  – fast denna gång för en i sammanhanget ganska blygsam avgift som sedan donerades till SSDV:s Internationella Stiftelse.

 

Jag har sedan 15 år en vilande men möjligen attraktiv domän: dermatolog.se och svenska kollegor inom specialiteten (fysiska eller juridiska) erbjudas nu att köpa denna.


Utropspriset är 5.000 € (femtusen euro) och försäljningssumman går oavkortad till en holländsk stiftelse som administreras av professor Ben Naafs och som är aktiv inom området ”Global Dermatology”, v g s  www.globaldermatology.nl.

Vid mycket låga bud förbehåller jag mig rätten att ställa in försäljningen.

Budgivning via e-post till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. och samtliga bud - som självklart anses som bindande - annonseras successivt anonymt på Anslagstavlan på www.pdf.nu men budgivare aviseras även diskret individuellt.

Budgivningen avslutas 30 april 2019.

Kollegiala hälsningar

Normann Iversen

Örebro

Svenska Sällskapet för Dermatologi och Venereologi

Adress:  SSDVs kansli, Att: Agneta Andersson, S:t Johannesgatan 22, 753 12 Uppsala. E-mail: info@ssdv.se