SSDV-logga
  • Start
  • Hudhälsan i Kalmar söker hudläkare

Hudhälsan i Kalmar söker hudläkare

 Vi söker en specialist inom hudsjukdomar som under 2017 vill ta över etableringen för vår väletablerade och populära hudmottagning – Hudhälsan i Kalmar.

I trevliga lokaler på Larmgatan i centrala Kalmar driver vi Kalmar läns enda privata hudmottagning sedan 1998. Vi erbjuder medicinsk hudvård på uppdrag av landstinget samt privatfinansierade estetiska behandlingar och försäljning av hudvårdsprodukter.

Då nuvarande hudläkare har en önskan om att trappa ner söker vi nu en ny hudläkare som vill förvärva etableringen för att driva verksamheten vidare. Möjlighet finns till att komma och vikariera för att lära känna verksamheten.

Mottagningen består idag av leg hudläkare Irina Popova, en mottagningssköterska samt en medicinsk sekreterare. För närvarande har mottagningen också ett vårdavtal med Landstinget i Kalmar län och ett väl fungerande samarbete med primärvården och hudklinikerna i länet.

Mottagningen är välutrustad både med UVB/UVA samt PDT-lampor och vi har tillgång till kryo-kirurgi och diatermi.
Inom estetisk hudvård erbjuder vi för närvarande kemisk peeling, Restylaneinjektioner, mindre kirurgiska ingrepp mm. Mottagningen är auktoriserad återförsäljare av NeoStratas prisbelönta och avancerade hudvårdsprodukter.

Är du intresserad?
För mer information om tjänsten, kontakta:

Irina Popova
Med Dr Spec. hudsjukdomar
Hudhälsan i Kalmar
Tfn: 0708-702248
E-mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

kalmar-castle-1210769liten

 

Svenska Sällskapet för Dermatologi och Venereologi

Adress:  SSDVs kansli, Att: Agneta Andersson, S:t Johannesgatan 22, 753 12 Uppsala. E-mail: info@ssdv.se

Sidvisningar (Sen 1 januari 2014):
272241